Екип

Добре дошли в света на металните конструкции и кованото желязо! Ние сме екип от трима амбициозни и талантливи професионалисти, посветени на създаването на изключителни проекти в тази област. Нека ви представим нашият екип: Самет Хасан, Тижен Хасан и Веселина Йорданова.

Самет Хасан и Тижен Хасан са майстори в работата с метал и ковано желязо. Техният опит в изпълнението на задания са изключителни. С уникален подход към всяко предизвикателство, те умело обработват материалите, комбинирайки традиционни техники с иновативни методи. Качеството на техния труд е безупречно, а техническите решения са водещи. Самет и Тижен са двигателят на нашата работилница и с гордост ги приемаме като неотменна част от нашия екип.

Веселина Йорданова е сърцето и душата на нашия екип. Тя е отговорна за дизайна, изчисленията и визуализацията на всеки проект. Със своето богато въображение и изтънчен вкус, тя улавя визията и идеите на клиентите, превръщайки ги в конкретни проекти. Нейните компютърни умения и опит са от съществено значение за създаването на точни и реалистични модели на нашите дизайни. Веселина гарантира, че всеки детайл е внимателно премислен и изпълнен, което допринася за уникалността и изтънчеността на всеки проект.

Заедно създаваме стабилен екип, готов да се справи с предизвикателствата и да преодолява технически и творчески препятствия. Нашата страст и ангажираност към перфекционизма ни подтикват към постоянно усъвършенстване и иновации в нашата сфера.

Ако търсите професионализъм, качество и уникални решения в областта на металните конструкции и кованото желязо, не търсете повече. Ние сме тук, за да превърнем вашите идеи в реалност. Доверете се на нашия екип, където умения, опит и страст към творчество се съчетават, и ние ще създадем нещо изключително за вас!

Самет Хасан

Тижен Хасан

Веселина Йорданова

арх. Веселина Йорданова