Мaлки мобилни къщи - Tiny houses

В последните години все повече хора се обръщат към номадския начин на живот, тъй като работата през интернет им позволи това.  Съблазнени са и от животът близо до природата, далеч от натоварените прашни градове и тесните шумни квартити. Тези  две желания намират своята пресечна точка в така наречените tiny house проекти. Малки къщички построени върху платформа на ремарке, което може да бъде теглено от лек автомобил, микробус или камион. Добре е да се отбележи, че тези жилища са много близки, като усещане до домашния уют, но не да изключително подходящи за интензивни пътешествия. Ние от „С-Метал“ също сме увлечени по тази идея  и Ви предлагаме да изработим Вашето малко жилище. Те могат да комбинират в себе си простота и лукс. Вече не е нужно да се лишавате от удобствата на модерния човек, за да прекарате своята приказка сред природата. Отопление, електрификация, ВиК инсталация, соларни панели и други съвременни систени могат да бъдат интегрирани във Вашето малко жилище.

Въпреки ограничените си размери в жилището могат да се предвидят кухня, баня, тоалетна, спалня и малък хол. При проектирането ще се съобразим с българското законодателство – максимална дължина 12м, ширина 2,55м и височина 4м. Също така трябва да знаете превозното средство, което ще тегли Вашият малък дом, какви максимални тежести  може да тегли.

Тук фантазията на клиента може да се отпусне и да сътвори едно наистина много интересно и нестандартно решение, което ние ще сбъднем.